您现在的位置:中国机床商务网>新闻首页>协会之窗

芬兰机床协会

2012年05月08日 11:54中国机床商务网点击:8874

De Vereniging FME-CWM(芬兰机床协会)vertegenwoordigt een belangrijk deel van de technologische industrie. De 2.500 lidbedrijven genereren een gezamenlijke omzet van bijna € 60 miljard en bieden directe werkgelegenheid aan 225.000 mensen. Zeker 60 procent van de omzet wordt geëxporteerd, goed voor een achtste van de totale Nederlandse export. Bij FME is een 120-tal brancheverenigingen aangesloten.
De activiteiten van FME
FME signaleert en inventariseert bedrijfsontwikkelingen, knelpunten en kansen bij haar leden en informeert hen over relevante beleidsontwikkelingen. Daarnaast voorziet FME politici, beleidsmakers en maatschappelijke partners – nationaal en internationaal – van adequate informatie over de technologische industrie, met als doel dat zij het belang van de technologische industrie optimaal meewegen in besluitvorming.
Ook adviseert en ondersteunt FME haar leden bij tal van facetten van hun bedrijfsvoering. En FME realiseert voor haar leden concurrerende arbeidsvoorwaarden, zowel voor het collectief als op ondernemingsniveau.
Daarnaast creëert en ondersteunt FME netwerken, branches en gelegenheidsplatforms – nationaal en internationaal – om leden met elkaar en met andere partijen te verbinden.
Het belang van de technologische industrie
De technologische industrie is een belangrijk werkgever voor Nederland. De sector biedt direct aan 410.000 mensen een vaste baan, waar nog een veelvoud aan indirecte banen bijkomt. De sector heeft een omzet van € 87 miljard en een exportwaarde van € 55 miljard. Een belangrijk deel van de private R&D in Nederland komt op het conto van de technologische industrie. Nieuwe producten vinden hun weg naar de wereldmarkt, innovaties die veelal bijdragen aan een oplossing voor maatschappelijke vraagstukken zoals op het gebied van klimaat, zorg, mobiliteit en veiligheid. De technologische industrie profileert zich als belangrijk werkgever, innovator en exporteur en is dan ook van het grootste belang voor het verdienvermogen van de Nederlandse economie.
Industriefilm
De Vereniging FME-CWM vertegenwoordigt 2.500 bedrijven in de technologische industrie. Deze grote en kleinere bedrijven ontwikkelen en produceren in Nederland sterk uiteenlopende technologische producten. Vaak zijn het innovatieve producten, die een oplossing bieden voor maatschappelijke problemen. Met hoogwaardige kennis en ondernemerschap veroveren deze bedrijven wereldmarkten. Wist u dat meer dan 60% van de omzet van de FME-lidbedrijven in het buitenland wordt verkregen? Dit vertegenwoordigt 1/8e van de totale Nederlandse export. In de sector werken 410.000 medewerkers en in de komende jaren zal er een groot aantal nieuwe banen voor technisch geschoold personeel ontstaan.
Deze korte film laat zien hoe essentieel de technologische industrie voor de welvaart in Nederland is. De bedrijven in deze sector zijn belangrijk werkgever, innovator en exporteur en zijn daarom van groot belang voor het verdienvermorgen van de Nederlandse economie.
 
(来源:芬兰机床协会)


机床网官方微信
@中国机床商务网
已推荐
0
  • 凡本网注明"来源:中国机床商务网"的所有作品,版权均属于中国机床商务网,转载请必须注明中国机床商务网,http://www.jc35.com/。违反者本网将追究相关法律责任。
  • 本网转载并注明自其它来源的作品,目的在于传递更多信息,并不代表本网赞同其观点或证实其内容的真实性,不承担此类作品侵权行为的直接责任及连带责任。其他媒体、网站或个人从本网转载时,必须保留本网注明的作品来源,并自负版权等法律责任。
  • 如涉及作品内容、版权等问题,请在作品发表之日起一周内与本网联系,否则视为放弃相关权利。

  • 浙江震环数控机床有限公司
  • 玉环县清港机床厂图说机床

更多>>

旗下子站

玉环机床网温岭机床网泰州机床网滕州机床网宁波机床网沧州机床网温州机床网工量刃具网加工中心网电加工机床网锻压机床网机床附件配件网
车床网铣床网钻床网雕刻机网锯床网磨床网数控车床平面磨床数控铣床摇臂钻床数控冲床立式锯床剪板机折弯机


咨询中心

编辑部QQ交谈

展会部QQ交谈

市场部QQ交谈

返回首页